Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de limba engleză pentru copii, la Spaţiile RYMA din Alba Iulia. Înscrierile se fac până în data de 8 iulie

Publicat

În această vară, copiii care doresc să-şi îmbunătăţească cunoştinţele de limbă engleză vor avea această ocazie. Un cetăţean american, Joe Maioa organizează, începând cu data de 9 iulie, la Spaţiile „RYMA”, cursuri de engleză pentru copii de până în 18 ani.

Joe Maioa este originar din Minnesota, Statele Unite ale Americii şi are 2 ani de experienţă ca profesor de engleză în SUA, pentru segmentul de vârstă 5-12 ani, un an de experienţă ca profesor de engleză în Beijing, China, pentru copii cu vârste cuprinse între 3-6 ani şi 9-14 ani, precum şi 4 ani de experienţă în antrenamentul de fotbal şi hockey al copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani.
Cursurile se vor avea loc la Spaţiie RYMA, în aer liber sau în incintă, în funcţie de program şi de vreme. Cei care doresc să-şi înscrie  copiii la aceste cursuri o vor putea face completând formularul disponibil la Terasa RYMA. Orarul cursurilor va fi stabilit în funcţie de cererinţele părinţilor, iar grupele de vârstă şi numărul copiilor care formează o grupă se vor stabili după ce se vor finaliza înscrierile, pe  data de 8 iulie.

Cursurile nu sunt gratuite, preţurile urmând a fi stabilite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax