Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de perfecţionare oferite de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca

Publicat

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca organizează în judeţul Alba programe de perfecţionare postuniversitară şi studii postuniversitare de specializare. Cursurile se adresează unui grup ţintă format din antreprenori/întreprinzători, persoane care vor să înceapă o afacere, persoane din conducerea unor societăţi comerciale, şomeri sau persoane în căutarea unui loc de muncă.

Astfel, toţi cei interesaţi să se perfecţioneze vor avea la dispoziţie următoarele cursuri, organizate în cadrul proiectului POSDRU/92/3.1/S/50933, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile, în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţului Alba, Primăriile municipiilor Sebeş şi Aiud şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba:

Managementul afacerilor pentru antreprenori în domeniul dezvoltării durabile – studii postuniversitare de specializare. Cursurile se vor desfăşura în municipiul Alba Iulia; Evaluatori în domeniul patrimoniului şi al dezvoltării durabile – program de perfecţionare postuniversitară. Înscrierile se fac la sediul Instituţiei Prefectului Judeţului Alba, camera 104, persoană de contact: Cosmin Lupu, tel. 0728-932641; Securitate ecologică – program de perfecţionare postuniversitară. Cursurile se vor desfăşura în municipiul Sebeş. Înscrierile se fac la sediul Primăriei municipiului Sebeş, persoana de contact: Mircea Albu, tel. 0722-481100. Managementul afacerilor în domeniul dezvoltării durabile – program de perfecţionare postuniversitară. Cursurile se vor desfăşura în municipiul Aiud. Persoană de contact: Dorin Dănilă, tel. 0740-117136.

Cursurile de perfecţionare postuniversitară sunt organizate la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, pe durata unui semestru – 14 săptămâni, asigurând obţinerea a 30 credite ECTS, în timp ce studiile postuniversitare de specializare sunt organizate la forma de învăţământ cu frecvenţă redusă, pe durata a 2 ani, cu un număr de 30 de credite de studiu transferabile pentru un semestru de studiu, asigurând obţinerea a 120 puncte ECTS.

Activităţile didactice sunt desfăşurate modular, în principiu în zilele de joi şi vineri (după-amiază), respectiv sâmbăta, în locaţii care vor fi anunţate ulterior, cu precizarea că programul este adaptabil la solicitările participanţilor.La aceste cursuri se pot înscrie absolvenţi cu diplomă de licenţă ai ciclului studii universitare de licenţă, dar şi absolvenţi cu diplomă de licenţă sau echivalentă ai studiilor universitare de lungă durată. Vă prezentăm mai jos actele necesare pentru înscriere:
– copie după diploma de licenţă şi bacalaureat
– copie după actul de identitate
– cerere tip

Perioada de înscriere este: 18 februarie – 01 martie 2011 şi aceasta poate fi prelungită în funcţie de numărul de solicitări existente pentru oferta educaţională. Admiterea se face pe baza unui dosar de înscriere şi a unui interviu pe o temă dată. Mai multe informaţii se pot obţine de la Centrul pentru Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Dezvoltării Durabile, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, bd. Muncii nr. 103-104, sala M14. Secretariat: jur. Camelia Popa, e-mail:camelia.popa@cpaddd.utcluj.ro
camelia.oanapopa@yahoo.fr, telefon: 0746-268344.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax