Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de pregătire profesională pentru avocaţii stagiari organizate de INPPA, centrul teritorial Cluj

Publicat

Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, Centrul Teritorial Cluj organizează, în perioada 30 ianuarie-29 februarie, înscrieri pentru cursuri de pregătire profesională pentru avocaţii stagiari.
În anul de pregătire profesională iniţială 2012, pot fi admişi avocaţii stagiari care fac dovada efectuării unui an de stagiatură calculat de la data înscrierii în evidenţele (pe tabloul) baroului până la data de 31 martie 2012 inclusiv. Dosarele se depun la secretariatul Centrului Teritorial Cluj al I.N.P.P.A. (Cluj-Napoca, str. Pavel Rosca nr. 4 ap. 16 – de luni până vineri, între orele 12.00-14.00) şi vor cuprinde:
– dosar plic
– cererea de înscriere eliberată de secretariat, poate fi descărcată din secţiunea “Pregătire iniţială/ Formular”
– copii atestate de avocat ca fiind conforme cu originalul după: cartea de identitate, legitimaţia/cardul de identitate pentru avocat valabil pentru anul în curs, diploma de licenţă şi foaia matricolă, decizia de primire în profesia de avocat, decizia de înscriere în barou, contractul actual de colaborare sau de salarizare în interiorul profesiei.
Taxa de înscriere este în cuantum de 700 lei şi se achită astfel:
– numerar, în momentul depunerii dosarului
– prin transfer bancar în contul INPPA CENTRUL TERITORIAL CLUJ deschis la Banca Transilvania RO 81 BTRL 0130 1205 S425  23 XX  (în acest caz, în momentul depunerii dosarului se va prezenta copie după ordinul de plată). Cursanţii I.N.P.P.A. vor achita în perioada premergătoare examenului de absolvire a Institutului o taxă de examinare în cuantum de 700 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax