Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri de specializare în domeniul turismului, pentru şomerii din judeţul Alba

Publicat

Proiectul „Investește în oameni”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, oferă posibilitatea tinerilor șomeri din județul Alba și șomerilor de lungă durată din mediul rural să aibă acces la noi abilități de intrare și menținere pe piața muncii, în domeniul turismului și dezvoltării antreprenoriale.

„Măsuri Integrate în Domeniul Turismului”  este un proiect  care își propune să inițieze și să implementeze o serie de activități de formare profesională în meseriile de recepționer, ghid turistic, agent de turism și lucrător pensiune turistică. Cei care pot beneficia de cursurile acestui proiect sunt un număr de 200 de persoane, organizate în serii de câte 50 de cursanţi pentru fiecare specializare menţionată, care vor fi reintegrate astfel în piața muncii. Valoarea totală a acestui proiect este de 2,08 milioane lei, iar perioada de implementare va lua sfârșit în data de 30 octombrie 2012.

Una dintre activitățile proiectului este întocmirea și distribuirea de pliante, realizarea și montarea de afișe în localități cu sprijinul primăriilor respective. Inițiatorii acestui proiect au fost prezenți la Târgul Național de Turism Rural de la Albac, unde au prezentat celor interesați informații referitoare la consilierea profesională.

Mădălina TOMA (corespondent Alba24)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax