Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cursuri gratuite de inițiere în înot pentru elevii claselor a II-a din Alba Iulia. Primăria cumpără servicii în cadrul proiectului

Publicat

Primăria Alba Iulia a lansat recent o achiziție privind servicii în cadrul proiectului „Educație și sănătate prin înot”. Acesta reprezintă un program anual de cursuri de inițiere în înot pentru elevii claselor a II-a din cadrul unităților de învățământ preuniversitar din Alba Iulia. 

Serviciile privind activitățile sportive vor consta în 10 ședințe de inițiere în înot/elev, care se vor desfășura la Bazinul olimpic din Alba Iulia.

Fiecare ședință va dura 1,5 ore și va consta în preluarea elevilor din vestiar, inițierea orelor de înot și predarea elevilor în vestiar. Ședințele de înot vor fi acoperite de 4 instructori/profesori, care vor face dovada absolvirii unui curs de instructor de înot sau echivalent.

Cele 32 de ore pe săptămână se vor asigura astfel:

  • instructor 1: 8 ședințe/săptămână
  • instructor 2: 8 ședințe/săptămână
  • instructor 3: 8 ședințe/săptămână
  • instructor 4: 8 ședințe/săptămână

Ședințele se vor desfășura în perioada 26 septembrie – 9 decembrie 2022.

De asemenea, tot în cadrul proiectului „Educație și sănătate prin înot”, administrația locală a lansat recent o achiziție pentru servicii de transport pasageri.

Mai exact, elevii vor beneficia de transport gratuit de la unitatea de învățământ la bazin și retur, exceptând școlile care dețin un mijloc de transport și școlile care au sediul în apropierea Bazinului olimpic și care nu necesită deplasarea cu un mijloc de transport.

Traseul constă în preluarea elevilor de la unitatea de învățământ, deplasarea la Bazinul olimpic și predarea elevilor la unitatea de învățământ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax