Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri gratuite de limba chineză la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Înscrieri, de MIERCURI

Publicat

uab Din acest an universitar, la Universitatea „1 Decembrie 1918” se organizează cursuri gratuite de limba chineză. Înscrierile se pot face începând de miercuri, 15 octombrie.

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, cu sprijinul Ambasadei Chinei în România, Departamentul pentru Educaţie, Biroul de Limba Chineză anunţă deschiderea Lectoratului de Limbă Chineză, începând cu anul universitar 2014-2015.

Vor fi organizate cursuri gratuite de limbă şi cultură chineză, în cadrul Centrului de Relaţii Internaţionale, care se vor desfăşura pe parcursul a 56 de ore.

Cursurile vor avea o frecvenţă de două ore pe săptămână, în funcţie de un orar stabilit de comun acord între cursanţi şi lector de limbă chineză, Li Chenju.

Înscrierile se pot face din 15 octombrie, iar cursurile se vor desfăşura începând cu data de 3 noiembrie, la sediul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Informaţii suplimentare puteţi obţine sunând la 0258.806.042 sau la Centrul de Relaţii Internaţionale, str. Gabriel Bethlen Nr. 5, Alba Iulia, Palatul Apor, etaj 1.

Vezi fisa de inscriere curs chineza-1

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax