Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri gratuite pentru locuitorii din Munţii Apuseni, pentru specializarea în mai multe domenii de activitate

Publicat

someri

Proiectul „Rețea de centre rurale de dezvoltare integrală a resurselor umane”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2009-2013 ajută locuitorii din Munţii Apuseni să își găsească un loc de muncă.

Sunt oferite cursuri gratuite pentru: inițiere utilizare calculator, asistent de gestiune; cursuri de calificare pentru zugrav, vopsitor, zidar, montator pereți și plafoane din gips carton, administrator pensiune turistică, lucrător în comerț; cursuri de perfecționare pentru: management; expert achiziții publice; formator de formatori. De asemenea, sunt disponibile stagii de instruire non-formală în domeniul sănătate și securitate în muncă sau în domeniul protecția mediului. În cadul proiectului se oferă şi orientare profesională, consultanță pentru începerea unei afaceri și stimularea mobilității forței de muncă.

Pot beneficia de aceste servicii locuitorii din comunele Albac, Bistra și Roșia Montană. Cei care sunt interesați să obțină o diplomă cu recunoaștere națională și internațională pot obține informații și se pot înscrie la Centrul Rural Roșia Montană din localitatea Cărpiniș sau pot suna la numărul de telefon 0769052751 pentru mai multe detalii.

Mădălina TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax