Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri online pentru elevii de liceu, alături de studenții Universității din Alba Iulia. Detalii despre discipline și înscrieri

Publicat

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă posibilitatea elevilor de liceu să participe la cursuri online, alături de studenții instituției de învățământ.

Liceenii pot astfel să se familiarizeze cu mediul de învățare universitar.

Evenimentele interactive ”Student pentru o oră la UAB” sunt dedicate elevilor din licee, în principal celor din clasele terminale (dar nu numai), precizează reprezentanții Universității.

”Programul vizează participarea elevilor la cursuri deschise, alături de studenții cursanți, în diverse domenii relevante și la diferite discipline, având ca scop familiarizarea cu mediul de învățare universitar, descoperirea și cultivarea propriilor pasiuni și abilități, stimularea creativității și orientarea corectă în carieră”, potrivit sursei citate.

Cursurile deschise pentru elevi se vor organiza online, în perioada martie-aprilie-mai 2021, pe platforma Zoom.

Pentru a obține coordonatele meeting-urilor (link, ID, parolă acces), cadrele didactice care însoțesc clasele de elevi participante sunt rugate să contacteze organizatorii.

AICI, programul cursurilor și detalii despre înscrieri.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax