Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cursuri pentru apicultori organizate de Camera Agricolă Alba. Calificare profesională recunoscută în UE pentru afaceri în domeniu

Publicat

Camera Agricolă Judeţeană Alba a deschis două cursuri de calificare profesională în meseria de apicultor. Cursul este autorizat de către Comisia Naţională de Formare Profesională a Adulţilor, fiind recunoscut în toate ţările Uniunii Europene.

Cursul se adresează apicultorilor sau persoanelor care doresc să dobândească aptitudini şi competenţe în domeniul apicol. Este organizat pentru a veni în sprijinul acestora, pentru a-i ajuta să dezvolte o afacere profitabilă şi pentru accesarea de fonduri europene.

Durata cursului este de 360 ore şi se derulează pe parcursul a 3 luni.

Cei interesaţi se pot prezenta la sediul Camerei Agricole Alba, pe strada Alexandru Ioan Cuza nr. 4, cu o copie după actul de identitate şi cel de studiu. Sunt 28 de locuri disponibile pentru fiecare curs, în cadrul căreia se oferă pregătire teoretică şi practică.

Primul curs a început vineri, iar celălalt va debuta după completarea locurilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax