Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia a prelungit cu 30 de zile măsura de arestare preventivă a patronului echipei Jiul Petroșani, Alin Simota.

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a decis vineri prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestării preventive pentru Litera Constantin Cristian, Simota Alin şi ceilalţi 3 inculpaţi din judeţul Hunedoara cercetaţi în stare de arest preventiv sub acuzaţia că au făcut parte dintr-o grupare specializată în comiterea unor infracţiuni de şantaj asupra unor oameni de afaceri locali, cămătărie, înşelăciune, care a acţionat în principal pe raza judeţului Hunedoara 

Vineri în dosarul cunoscut opiniei publice sub denumirea „dosarul grupării Litera-Simota”, Curtea de Apel Alba Iulia a admis propunerea formulată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi a dispus prelungirea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile cu privire la 5 persoane.

Inculpaţii sunt acuzaţi, în principal, că au făcut parte alături de alte persoane dintr-o grupare specializată în comiterea unor infracţiuni de şantaj asupra unor oameni de afaceri locali, cămătărie, înşelăciune, care a acţionat în principal pe raza judeţului Hunedoara. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs în termen de 24 de ore de la comunicare. Competenţa de soluţionare a recursului revine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Vezi AICI mai multe detalii despre dosarul „Litera-Simota”.

foto: romanialibera.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax