Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea de eliberare din arest formulată de Tibor Polgar, acuzat de proxenetism și trafic de minori

Publicat

Tibor Polgar, albaiulianul în vârstă de 50 de ani acuzat de proxenetism și trafic de minori a cerut magistraților Curții de Apel Alba Iulia eliberarea provizorie sub control judiciar. Solicitarea inculpatului a fost luată în discuție joi, de instanța albaiuliană, care a respins ca nefondat recursul formulat de inculpat. Acesta va fi judecat în continuare în stare de arest preventiv.

Activitatea infracţională de care Polgar este acuzat se desfăşura, potrivit procurorilor, la o pensiune situată pe raza municipiului Alba Iulia ce aparţine familiei inculpatului. Acesta a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv, sub acuzaţia de trafic de minori şi proxenetism. Potrivit DIICOT, bărbatul este cercetat pentru constituirea unei reţele care plasa fete, inclusiv minore, pentru a întreţine relaţii sexuale cu clienţi. Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă, instanţă care a acceptat măsura.

În pensiunea din Alba Iulia, la momentul descinderilor, a fost descoperit un bărbat de cetăţenie belgiană care întreţinea relaţii sexuale cu o minoră. Pe lângă patronul reţinut, procurorii mai efectuează cercetări şi în legătură cu activitatea infracţională a unei alte persoane despre care se presupune că ar face parte din această reţea. Momentan, acesta a primit doar interdicţia de a părăsi ţara. Tribunalul Alba a admis, săptămâna trecută, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile a lui Tibor Polgar, poreclit “Unguru”. Reţeaua de prostituţie îşi desfăşura activitatea pe raza judeţului începând cu anul 2010. Până în prezent, oamenii legii au identificat 5 victime ale acestora, respectiv 3 fete minore şi 2 majore care erau plasate la diferiţi clienţi, oameni de afaceri din judeţ dar şi străini,  pentru a întreţine relaţii sexuale. Fetele erau din Alba Iulia şi Cugir, iar tariful practicat pentru o partidă de sex era de 200 de euro.

Citește și motivarea judecătorilor Tribunalului Alba care au dispus arestarea preventivă a lui Polgar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate