Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia: Angajaţii DGFP Alba arestaţi preventiv în Dosarul „Pomponio” rămân în continuare după gratii

Publicat

Trei dintre angajaţii  DGFP Alba arestaţi preventiv pentru sprijinirea unui grup infracţional constituit la firma „Pomponio” au încercat să obţină, luni, eliberarea din arest. Ioan Dobra, Ioan Sârbu şi Ioan Ispas au formulat cereri de înlocuire a măsurii arestării preventive, iar solicitările acestora s-au judecat la Curtea de Apel Alba Iulia. Singurul care nu a formulat, luni, o astfel de cerere este Dorin Conţan, arestat de asemenea în acest dosar.

Din nou, cererile inculpaţilor de a fi judecaţi în libertate s-au lovit de refuzul magistraţilor. Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă astfel că grupul celor patru rămâne în continuare după gratii.

Reamintim că angajaţii menţionaţi ai DGFP Alba nu au recunoscut comiterea faptelor de care sunt acuzaţi şi se află în arest preventiv de mai bine de 7 luni. Pe parcursul procesului, aceştia au solicitat de mai multe ori înlocuirea măsurii arestării preventive şi judecarea în stare de libertate, dar de fiecare dată instanţa le-a respins solicitările.

Inculpaţii au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv, iar în sarcina lor s-a reţinut comiterea infracţiunilor de conflict de interese, fals în declaraţii şi complicitate la evaziune fiscală.

Următorul termen de judecată în acest dosar este 26 ianuarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax