Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia: Doi bărbaţi din Bucureşti, condamnaţi la închisoare cu executare, pentru trafic internaţional de droguri

Publicat

curtea de apel alba iulia Doi bărbaţi din Bucureşti au fost condamnaţi pentru trafic internaţional de droguri, de Curtea de Apel Alba Iulia. Instanţa a decis pedepse de închisoare cu executare, având în vedere că aceştia au antecedente penale.

Nicolae Ionuţ Chelu a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani, 8 luni şi 20 de zile de închisoare, mai mare cu 20 de zile decât cea pronunţată la Tribunalul Alba. Andrei Constantin a rămas cu pedeapsa de la instanţa de fond: 2 ani şi 6 luni de închisoare, tot cu executare.

Cei doi au fost arestaţi preventiv din decembrie 2014 şi au fost acuzaţi de DIICOT, pentru trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc. Aceştia locuiesc în Bucureşti, însă nu au loc de muncă pe perioadă nedeterminată.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au mers de mai multe ori în străinătate şi în ţară, pentru a cumpăra şi vinde cannabis. Drogurile erau trimise în România cu autocarele.

Dosarul a fost instrumentat de procurorii DIICOT Alba Iulia pentru că în staţia de transport internaţional de la Sebeş a fost descoperit, într-un autovehicul, un colet ce conţinea cannabis. În urma unor percheziţii, oamenii legii au descoperit droguri şi un cântar de porţionare a cannabisului.

Cei doi mai au infracţiuni “la activ”, fiind condamnaţi anterior şi pentru furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax