Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia îi permite avocatei Doina Scutea să părăsească, temporar, Alba Iulia

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia a judecat, joi, cererea decanului Baroului de Avocaţi Alba, Doina Scutea, de a părăsi localitatea de domiciliu, pentru a se deplasa la Poiana Braşov. Magistraţii au încuviinţat cererea inculpatei, permiţându-i să iasă din Alba Iulia, în perioada 10.12.2010 – 12.12.2010, pentru a participa la Congresul Naţional al Barourilor de Avocaţi din România, desfăşurat la Poiana Braşov. Precizăm că, iniţial, Doina Scutea a depus cerere la DNA, pentru a i se ridica măsura interdicţiei de a părăsi domiciliul, solicitare ce a fost respinsă.

Reamintim că interdicţia de a părăsi localitatea a avocatei Doina Scutea a fost stabilită prin sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, la eliberarea acesteia din arest. Doina Scutea este acuzată de trafic de influenţă şi este cercetată penal în dosarul „Corupţie la Finanţe”, împreună cu fostul director al DGFP, Anghel Bogin, omul de afaceri Alexandru Duca şi foştii ofiţeri de informaţii, Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax