Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

La Curtea de Apel Alba Iulia nu s-a întrunit numărul necesar de voturi pentru revocarea din funcţia de membri CSM a judecătorilor Horațius Dumbravă și Alexandru Șerban

Publicat

În cadrul Adunării Generale a Judecătorilor ce a avut loc luni, la Curtea de Apel Alba Iulia, nu s-a aprobat revocarea din funcţia de membri CSM a judecătorilor Horaţius Dumbravă şi Alexandru Şerban, deoarece nu a fost întrunit numărul necesar voturi.

În urma sesizării de către Curtea de Apel Piteşti cu privire la declanşarea procedurii de revocare a judecătorilor Horaţius Nicolae Dumbravă şi Alexandru Şerban din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, la Curtea de Apel Alba Iulia a fost întrunită luni, 21.01.2013, ora 13.00, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, în conformitate cu prevederile art.55 din Legea nr.317/2004.

În urma exprimării votului nu s-a obţinut numărul de voturi necesar pentru revocarea din funcţia de membru a Consiliului Superior al Magistraturii a judecătorilor Horaţius Nicolae Dumbravă şi Alexandru Şerban din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, aleşi din partea curţilor de apel.

Din totalul de 40 judecători cu drept de vot au fost prezenţi la adunarea generală 37 de judecători iar voturile au fost exprimate după cum urmează:

– judecătorul Horaţius Nicolae Dumbravă: 22 voturi pentru revocare, 15 împotrivă.

– judecătorul Alexandru Şerban: 19 voturi pentru revocare, 18 împotrivă.

O decizie similară a fost luată şi de Curtea de Apel Târgu Mureş, revocarea din funcţia de membri ai CSM ai celor doi judecători fiind respinsă, cu majoritate voturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax