Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia, pe locul I în țară ca încărcătură de dosare. Un singur judecător are de soluționat peste 1.400 de cauze

YouTube video

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia se poziționează pe locul I în țară ca încărcătură de dosare. Este vorba despre nu mai puțin de 1.458 de cauze care revin spre judecată unui singur magistrat. Doar în primele luni ale anului 2012, volumul total de dosare aflate pe rolul instanței a fost de 19.042 de cauze.

Problema volumul mare de dosare de la instanțele de judecată nu mai este un secret pentru nimeni. În timp ce justițiabilii se plâng de termenele lungi necesare pentru soluționarea unei cauze, judecătorii abia dacă mai fac față încărcăturii de dosare care ies zilnic spre soluționare. La acest capitol, Curtea de Apel Alba Iulia este cap de listă, poziționându-se pe primul loc între toate curțile de apel din țară.

Tendința de creștere a numărului de cauze a fost sesizată încă din 2011 și se menține și în acest an. În primul semestru al anului, Curtea de Apel Alba Iulia s-a situat pe locul III, după Curtea de Apel București și Curtea de Apel Craiova.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax