Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Curtea de Apel Alba Iulia: Procesele cu termen de judecată în 23 ianuarie se vor desfăşura corespunzător programării instanţei

Publicat

curtea de apel alba iulia Curtea de Apel Alba Iulia anunţă că procesele programate luni, 23 ianuarie, se vor desfăşura corespunzător programării instanţei, fără să fie afectate de faptul că ziua a fost declarată liberă pentru bugetari. Magistraţii şi personalul din instanţe se vor afla la serviciu. 

“Prin Hotărârea de Guvern nr. 28 din 18.01.2017 ziua de 23 ianuarie 2017 a fost stabilită ca zi liberă pentru salariaţii din sectorul public.

La art.3 din H.G. nr.28/2017 se precizează că această dispoziţie nu se aplică magistraţilor şi celorlalte categorii de personal din cadrul instanţelor judecătoreşti implicate în soluţionarea proceselor cu termen în data de 23.01.2017 şi nici participanţilor în aceste procese.

Prin urmare, toate procesele care au termen de judecată stabilit pentru data de luni 23.01.2017 se vor desfăşura corespunzător, conform citaţiilor emise şi programărilor stabilite anterior de instanţă iar personalul din cadrul instanţei implicat în soluţionarea acestor procese va fi în activitate luni 23.01.2017, în cadrul programului normal de lucru 8.00-16.00”, a transmit purtătorul de cuvânt al instanţei, Cosmin Muntean.

Marţi, 24 ianuarie, zi liberă legală, nu sunt procese programate. Va fi însă asigurată, potrivit legislaţiei în vigoare, activitatea în caz de urgenţe la instanţe.

Vezi ZILE LIBERE 2017: Încă un weekend prelungit pentru români. Şi luni, 23 ianuarie, va fi zi liberă. Minivacanţă de PATRU ZILE

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax