Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia va avea un nou preşedinte. Alexandra Iuliana Paștiu preia oficial funcţia din ianuarie

Publicat

Din ianuarie 2014, Curtea de Apel Alba Iulia va avea un nou președinte. Este vorba despre judecătorul Alexandra Iuliana Paștiu, care a câștigat concursul organizat în cursul lunii noiembrie de Institutul Național al Magistraturii. Judecătorul Florica Șchiopu va ocupa postul de vicepreședinte la Tribunalul Alba.

Pentru funcția de președinte al Curții de Apel Alba Iulia s-au înscris cinci candidați, dintre care doar judecătorul Alexandra Iuliana Paştiu a susținut ambele probe, ceilalți patru retrăgându-se după proba interviului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere. Aceasta a obținut la această probă nota 9,32, iar la examenul scris privind cunoştinţele de management, comunicare şi resurse umane a fost notată cu 9,60.

Alexandra Iuliana Paștiu a mai profesat și la Judecătoria Aiud și Tribunalul Alba şi a venit din Bucureşti. Au mai candidat pentru această funcţie actualii vicepreședinți Cristina Gheorghina Nicoară şi Aurel Marius Motolea, respectiv Andrei Dorin Băncilă și Sanda Trif.

Actualul preşedinte al Curții de Apel, Adriana Petraşcu se află la conducerea Curţii de Apel din ianuarie 2008 și nu mai putea candida pentru un nou mandat.

Postul de vicepreședinte al Tribunalului Alba a fost vizat de trei judecători: Bişu Predan Georgeta, Şchiopu Florica şi Damian Livia. În urma concursului funcţia va fi ocupată de Șchiopu Florica. Aceasta a obţinut notele 7,75 la interviu și 8,20 la proba scrisă.

La Judecătoria Sebeş, Carmen Simona Răzăilă a obținut un nou mandat de trei ani la conducerea instituţiei. Judecătorul a fost notat cu 7,57 la interviu și 8.00 la proba scrisă.

Concursul nu a fost lipsit de incidente. Potrivit unor surse oficiale, Asociația Magistraților din România a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să verifice condițiile în care s-a desfășurat concursul și dacă se descoperă probleme să se decidă anularea lui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. htgfi

    joi, 17.04.2014 at 14:35

    SE APROPIE SFINTELE PASTE,,2014 .Dragi credinciosi a lui Dumnezeu,doresc sa ne gandim ca se apropie sfintele paste,invierea domnului isus. va rog sa ma iertati dar eu sunt foarte bolnav cu mai multe boli f f incurabile, cum ar fi: diabet foarte complicat cu insulina, accidente vasculare din trunchiul cerebral [paralizie partiala] infarct miocardic de 2 ori, poliartrita reumatoida, am ajuns sa mai pot merge cam 20-30 metri, apoi trebuie sa fac o pauza, numai Dumnezeu si Maica Domnului stie ce fel de viata chinuita duc eu zi de zi, in primul rand eu duc lipsa de alimente si medicamente, de aceea va rog in numele Domnului sa nu ma judecati, si daca puteti din putinul dvs va rog ajutati-ma si pe mine, ptr ca Dumnezeu va vedea si sunt sigur ca va rasplati pe fiecare ptr faptele bune pe care le face, eu sper ca nu vam deranjat cu acest apel al meu,eu nu pot efectua nici-un fel de activitate, va rog nu ma lasati sa chinui,chiar si un colet cu ceva alimente de paste miar prinde foarte bine,adresa este: mihai feraru oficiul postal nr 1 casuta postala 95 localitatea vaslui-romania. macar ca vine pastele,,am cont deschis la banca: RAIFFAISEN BANK IN ROMANIA ARE NR RO93rzbr0000060001059026 in lei COD SWIFT: RZBRROBU
    PE NUMELE MIHAI FERARU.SAU PRIN WESTERNUNION TEL 0040761887298. am sa ma rog mereu ptr sanatatea dvs
    Doamne Ajuta.. HRISTOS A INVIAT.
    A-R

    Cu multa dragoste crestineasca
    mihai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax