Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel Alba Iulia: Concurs pentru ocuparea posturilor de grefieri cu studii medii. Vezi condiţiile de participare

Publicat

Curtea de Apel Alba Iulia organizează concurs pentru ocuparea posturilor de grefier cu studii medii devenite vacante în urma pensionărilor. Concursul va avea loc în 12 noiembrie şi va consta într-o probă eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator, precum şi o probă scrisă.

La Curtea de Apel Alba Iulia sunt disponibile două posturi de grefier cu studii medii, în timp ce la Judecătoria Aiud, Orăştie şi Sibiu vor fi scoase la concurs câte un post de grefier. Un alt post de grefier statistician cu studii medii economice este disponibil la Tribunalul Sibiu.

Dosarele se vor putea depune până la 21.10.2011 la sediul Curţii de Apel Alba Iulia, camera 202, iar taxa de înscriere în valoare de 150 de lei va putea fi achitată la casieria instituţiei.

În 22 octombrie va avea loc un alt concurs pentru ocuparea posturilor de grefier arhivar de la Judecătoriile Câmpeni, Sibiu şi Sălişte. La aceste instanţe este disponibil câte un post de grefier, iar dosarele se vor depune tot la sediul Curţii de Apel Alba Iulia, până în 11 octombrie.

Mai multe informaţii despre condiţiile de participare la concurs, tematică şi bibliografie puţeţi găsi accesând pagina de internet a Curţii de Apel Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Maria

    joi, 06.10.2011 at 10:46

    Nu mai avea rost sa anunte ca se stie oricum cine o sa ocupe. Ca de 30 de ani tot la fel merge.

    • ianc diana

      duminică, 03.03.2013 at 21:34

      SI AICI TOT PRIN INTERMEDIUL,,PILELOR” SE MERGE?CREDEAM CA SE MERGE PE DREPTATE!TOTAL DEJAMAGITA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax