Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Apel: Pedeapsă majorată pentru autorul jafului armat de la staţia Rompetrol din Alba Iulia

Publicat

Tânărul care a jefuit cu un pistol de jucărie staţia „Rompetrol” din Alba Iulia a primit la Curtea de Apel Alba Iulia o majorare a pedepsei iniţiale. Rareş Raita a fost condamnat  la 4 ani de închisoare cu suspendare, iar instanţa a hotărât majorarea perioadei de încercare de la 5, la 8 ani. Decizia Curţii este definitivă.

Iniţial, tânărul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, iar instanţa a ţinut cont la aplicarea pedepsei de faptul că acesta a recunoscut şi regretat fapta. Sentinţa Tribunalului Alba a fos atacată cu recurs atât de inculpat, cât şi de procurori, iar Curtea de Apel Alba Iulia a avut termen în acest dosar, luni, 20 februarie.

Reamintim că Rareş Raita a plecat din „Rompetrol”, în noaptea de 27-28 septembrie, cu suma de 1.050 de lei şi două telefoane mobile. După comiterea faptei, acesta a aruncat cele două telefoane mobile într-o grădină din Alba Iulia, iar pistolul şi îmbrăcămintea, într-un tomberon. La comiterea faptei, Raita a folosit autovehiculul proprietate personală, pe care l-a abandonat în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. Ulterior, acesta s-a prezentat la secţia de poliţie pentru a-şi reclama maşina furată, dar declaraţiile sale confuze l-au dat de gol în faţa oamenilor legii. „A pătruns în benzinărie cu o mască chirurgicală pe faţă şi cu un pistol airsoft care imită foarte bine pistoalele adevărate, i-a ameninţat pe ambii vânzători, un băiat şi o fată şi le-a cerut toţi banii din casă. Sub ameninţarea armei, angajata benzinăriei i-a dat suma de 1.050 lei, iar la plecare inculpatul a solicitat şi telefoane mobile ale angajaţilor, telefoane pe care le-a aruncat după ce a ieşit din benzinărie. Potrivit martorilor, după aceea s-a urcat într-o maşină de culoare închisă parcată undeva mai departe de benzinăria unde a comis tâlhăria“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi V

    joi, 23.02.2012 at 05:18

    Asa … si pe aia care fura milioane grele… puscarie 0… furi un salam ani grei in puscarie…

    Perfect 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax