Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curtea de Conturi, ANRE, ANCOM și alte instituții de stat își vor putea cumpăra limuzine fără limită de preț sau de putere

Publicat

Mai multe autorități își vor putea cumpăra acum autoturisme fără limită de costuri sau de capacitate cilindrică, grație unei prevederi strecurate în ordonanța de urgență mamut a Guvernului, adoptată vineri. Guvernul nu a simțit nevoia să justifice măsura, astfel încât în nota de fundamentare a ordonanței nu există nici o explicație legată de acest lucru. 

Astfel, Curtea de Conturi, ANCOM, ANRE, dar și alte instituții de reglementare, vor putea achiziționa, potrivit G4Media, mașini de lux, printr-o excepție menționată în ordonanță.

Instituțiile publice nu au voie, prin lege, să achiziționeze autoturisme cu capacitate cilindrică mai mare de 1.600 cmc și mai scumpe de 18.000 euro inclusiv TVA.

Până acum, singurele instituții care erau exceptate de la regulă erau Administrația Prezidențială, Parlamentul și Guvernul României.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ???

    duminică, 19.12.2021 at 10:39

    Li se vor aplica si impozite pe lux ?

  2. Impostura

    duminică, 19.12.2021 at 16:11

    Impozite mai mari si la salarii !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax