Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Curțile școlilor din Alba Iulia, deschise pentru elevi și după orele de curs. Vor putea juca fotbal, baschet sau orice alt sport

Publicat

Începând de miercuri, 9 martie, elevii din municipiul Alba Iulia vor putea să joace fotbal, baschet sau orice alt sport, în curțile unităților de învățământ, după orele de curs. Anunțul a fost făcut de primarul Gabriel Pleșa, pe rețeaua de socializare Facebook. 

„Începând de astăzi, 9 martie, toți copiii din Alba Iulia vor putea alege să rămână sau să se întoarcă la școală, după orele de program. Da, la școală, dar la joacă! Curțile unităților de învățământ preuniversitar de stat din oraș vor rămâne deschise, pentru ca elevii să poată să se adune la o partidă de fotbal, baschet, sau orice alt sport. Să redescopere bucuria jocului în grup, a mișcării, să socializeze în aer liber, într-un perimetru pe care îl cunosc și unde se simt în siguranță.

Toate aceste obiective vor intra în atenția polițiștilor locali, care le vor verifica în continuare, chiar dacă programul la clase s-a terminat.

Sănătatea fizică, dar și emoțională a copiilor noștri este responsabilitatea noastră directă! Curtea școlii trebuie să redevină locul lor de întâlnire, de joacă, de bătut mingea, de legat prietenii!

Chiar dacă au primit și o adresă oficială, fac apel, și pe această cale, la toți directorii acestor unități de învățământ, să asigure deschiderea curților școlilor după orele de curs, la sfârșit de săptămână și pe timpul vacanțelor școlare, gratuit, pentru copiii și elevii noștri”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax