Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cutremur de 3,4 grade în Vrancea, joi dimineața. Un alt seism, și mai puternic, s-a produs miercuri seară

Publicat

Un cutremur de intensitate medie s-a produs joi dimineaţa, la ora 4:49, în zona seismică Vrancea.

Potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul a avut magnitudinea 3,4 grade.

Seismul a avut loc la adâncimea de 81,8 kilometri (km) în apropierea următoarelor oraşe: 33 km nord-vest de Focşani, 74 km nord de Buzău, 78 km est de Sfântu-Gheorghe, 82 km sud-vest de Bârlad, 84 km sud de Bacău şi 93 km est de Braşov.

De altfel, în aceeaşi zonă, miercuri la ora 23:01, s-a mai produs un cutremur cu o magnitudine de 3,6 de grade, la o adâncime de 99,4 km, potrivit Agerpres.

De la începutul lunii ianuarie, în România s-au înregistrat în total 12 cutremure, cu magnitudini cuprinse între 2,1 şi 3,6 pe Richter.

Anul trecut, cel mai puternic cutremur, de 5,7 de grade, a avut loc în data de 14 februarie, în judeţul Gorj, la o adâncime de 6,3 kilometri și s-a resimțit în Alba și alte județe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax