Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cutremur de 3,9 grade pe Richter, în Transilvania, resimţit la Roşia Montană

Publicat

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) a anunţat că vineri a fost înregistrat un cutremur de 3,9 pe scara Richter, în Transilvania. Acesta a fost semnalat la o adâncime de cinci kilometri, la ora 17.12. Reprezentanţii INCDFP au precizat că seismul s-a resimţit în zona Roşia Montană (judeţul Alba) şi la Densuş (judeţul Hunedoara). „S-a simţit în zona Roşia Montană, în zona Densuş, până jos”, a declarat pentru realitatea.net Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.

Tot vineri, la ora 12.00, s-a mai produs un cutremur, de 3,3 grade pe scara Richter, în Transilvania, la o adâncime de 2 kilometri.

Reprezentanţii INCDFP au spus că se aşteaptă la producerea unui cutremur, marţi sau miercuri, în zona Vrancea.

Precizăm că tot în zona Transilvaniei a fost semnalat şi joi, 24 martie, un alt cutremur, de mică magnitudine (3,1). Cutremurul a avut loc la ora 13.02, iar epicentrul a fost localizat în perimetrul Hațeg-Hunedoara-Călan.

În data de 14 martie, un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe scare Richter s-a produs în regiunea Banatului, având epicentrul în apropiere de Băile Herculane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax