Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cutremur devastator în Maroc. Sute de morți și răniți, după un seism de 6,8 grade pe scara Richter

Publicat

Un cutremur puternic a lovit Marocul în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Seismul s-a soldat cu aproximativ 300 de morţi şi peste 150 de răniţi, potrivit unui bilanţ oficial provizoriu publicat de Ministerul de Interne. 

„Conform unui bilanţ provizoriu, acest cutremur a dus la moartea a cel puțin 296 de persoane în provinciile şi comunele al-Haouz, Marrakech, Ouarzazate, Azilal, Chichaoua şi Taroudant”, a indicat ministerul într-un comunicat de presă.

Potrivit aceleiaşi surse, 153 de persoane au fost rănite şi internate în spital.

Cutremurul a fost înregistrat la scurt timp după ora locală 23.00, mai exact la 22.11 GMT, la sud-vest de oraşul turistic Marrakech, la 320 de kilometri la sud de capitala Rabat.

Adâncimea cutremurului cu magnitudinea 6,8 pe scara Richter a fost estimată la 18,5 kilometri, potrivit Institutului American de Geofizică (USGS) citat de AGERPRES.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax