Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cutremurul de luni seara din Arad, simțit în mai multe localități din Alba. Magnitudinea a fost actualizată la 4,9 pe Richter

Publicat

Cutremurul produs în județul Arad luni seara, de magnitudine 4,9 a fost simțit și în Alba. Cititori Alba24 au anunțat că seismul a fost resimțit în mai multe localități din județ.

Seismul s-a produs luni seara la ora 20.46.42. Potrivit hărților publicate de INFP, epicentrul a fost în apropiere de municipiul Arad, în zona Păuliș-Zăbrani.

UPDATE: Harta actualizată de INFP.

În județul Alba, locuitori din zona Apuseni au semnalat că au simțit mai puternic seismul. Zona este mai aproape de epicentru. Este vorba despre oameni din Abrud, Câmpeni, Bistra. Însă și locuitori din Aiud și Cugir au transmis că au simțit acest seism.

 

Inițial a fost anunțată o magnitudine 4.6, la adâncimea de 2,2 km (intensitate IV), dar în urmă cu puțin timp aceasta a fost actualizată la 4,9 pe Richter.

Vezi mai multe detalii: UPDATE: Cutremur de magnitudine 4,9 în România, luni seara

Cel mai puternic, seismul a fost simțit de locuitori din Arad. Oamenii au scris pe rețelele de socializare că unii au ieșit din case.

Imagini din Arad:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax