Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dacă merg pe drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul? RĂSPUNSUL MAI

Publicat

Ministerul de Interne a răspuns, sâmbătă, pe pagina de Facebook a instituției, unei întrebări adresate de un utilizator al rețelei sociale. Acesta era curios să afle detalii despre viteza pe care o înregistrează un radar la Poliției la o mașină care circulă în condiții de vânt din față.

”Întrebare primită pe Facebook MAI – ‘Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p’asta!’

Răspunsul MAI:

1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă…nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

3. Până să o ‘jucăm p’asta!’, vă recomandăm să circulați cu viteza legală…ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!

O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax