Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dacă n-ar candida, Călin Potor l-ar vota pe independentul Trifu: „ Îmi place. Comunică bine cu oamenii”

Publicat

calin potor Dacă nu ar candida la funcția de primar al municipiului Alba Iulia, deputatul PSD, Călin Potor, ar pune ștampila în căsuța cu Mircea Trifu. Asta spune deputatul invitat în emisiunea „Testul de Sinceritate” pe Alba24.ro. El a precizat că, dacă va ajunge primar, îl va coopta pe Trifu în echipa sa de consilieri. 

Candidatul PSD Alba pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, Călin Potor, a fost prezent în studioul Alba24, la emisiunea „Testul de Sinceritate”. Pe lângă planurile sale de campanie și obiectivele pe care le are în cazul în care ar lua cele mai multe voturi în data de 5 iunie, Potor a fost întrebat pe cine ar alege, dacă el nu ar candida pentru funcţia de primar.

Deputatul PSD a spus că l-ar alege pe independentul Mircea Trifu, căruia îi urmărește activitatea pe Facebook.

„Îi urmăresc pe Facebook, chiar cu plăcere, evoluția lui Mircea Trifu. Este o evoluție interesantă, vrea să vină cu ceva nou, fuge, se agită și lucrează la coarda sensibilă, la sufletul omului, așa cum și eu o fac. Îmi place, comunică bine cu oamenii, își adună prietenii, eu spun că este un început foarte bun”, spune Călin Potor.

Candidatul PSD a mai precizat că, dacă va ajunge primar, îl va coopta pe Mircea Tifu în echipa lui.

„Aici trebuie văzut că Alba Iulia s-ar putea să ajungă să aibă un Consiliul Local destul de mozaicar, din care să nu lipsească toate formațiunile politice și ar fi o chestiune chiar corectă. Și poate o să învățăm că nu trebuie să existe în CL doar putere și opoziție, poate ar fi bine ca, pe lângă cei de la putere, să mai dai șanse să arate ce pot și celor din opoziție, pentru că până la final nu trebuie să se bată consilierii între ei, ei trebuie să nu uite că sunt plătiți din banii albiulienilor. Albaiulienii au avut încredere în ei și sunt datori să întoarcă această încredere prin fapte corecte și beneficii orașului”, susţine Călin Potor.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax