Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dacia a rechemat în service mii de autovehicule Duster. Care sunt problemele descoperite de producător

Publicat

dacia duster Dacia a rechemat în service 2.473 de maşini Duster în România. Motivul ţine de mutarea claxonului pe volan.

A fost identificată o problemă de dimensionare a instalației electrice, fapt care poate genera fum sau funcționarea necorespunzătoare a airbag-ului frontal pentru șofer.

„Dacia a identificat posibilitatea dimensionării incorecte a sistemului electric al claxonului, ceea ce poate provoca pierderea funcției acestuia și/sau apariția de fum la nivelul comenzii claxonului de pe volan. În anumite situații limitate poate apare o disfuncționalitate a airbag-ului șoferului”, a anunțat producătorul auto.

Vizate de această rechemare sunt 2.473 de mașini Dacia Duster comercializate în România. Remedierea defectului este gratuită, fiind suportată de fabricant, potrivit Curierul National.

Acționarea claxonului pe volan a fost introdusă înaintea trecerii la a doua generație de Duster, până la acel moment acționarea făcându-se prin apăsarea în capătul manetei de semnalizare, un element de tradiție care a ținut timp de peste 40 de ani la automobilele Dacia.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax