Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dacia lansează propria aplicație pentru mașini. Hărțile de navigație vor putea fi actualizate cu ajutorul telefonului mobil

Publicat

Dacia introduce o aplicație pentru smartphone ce permite actualizarea online a hărților de navigație. În acest sens, compania a încheiat un parteneriat cu firma NNG, specializată în sisteme de navigație și infotainment. Potrivit Dacia, clienții vor beneficia de primele 6 actualizări gratuite (2 actualizări/an, timp de 3 ani), iar mai apoi, vor fi nevoiți să plătească dacă doresc varianta actualizată. 

Aplicatia Dacia Map Update – pentru actualizarea hărților de navigație de la bordul vehiculelor

Dacia și NNG, companie specializată în dezvoltarea viitoarelor generații de sisteme de navigație și de infotainment pentru industria auto, s-au asociat pentru a oferi posesorilor de vehicule Dacia posibilitatea de a-și actualiza hărțile de navigație direct prin intermediul aparatului smartphone. Conținutul sistemului de navigație poate fi astfel actualizat cu ajutorul unei aplicații ușor de utilizat.

Aplicația Dacia Map Update le permite clienților să selecționeze și să descarce hărțile zonale direct pe smartphone. Apoi este suficient ca telefonul să fie conectat la vehicul cu ajutorul unui cablu USB, să fie deschisă aplicația și să se descarce hărțile selecționate direct pe Dacia Media Nav.

Actualizările se pot face în doar 15 minute, ceea ce reprezintă o economie de timp importantă pentru clienții Dacia.

Primele 6 actualizări (2/an timp de 3 ani) sunt gratuite. După 3 ani, posesorul va putea să achiziționeze hărțile pe care dorește să le aibă în variantă actualizată la bordul vehiculului.

Aplicația Dacia Map Update este disponibilă pentru aparatele care funcționează cu Android pe Google Play Store, și va fi disponibilă în viitorul apropiat și pentru aparatele care folosesc sistemul iOS.

Aplicația este deja compatibilă cu vehiculele Dacia echipate cu un sistem Media Nav dispunând de funcția Android Auto.

sursa: dacia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax