Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dacia pregătește prima mașină electrică. Când va fi lansată, ce autonomie va avea și cât va costa

Publicat

Presa din Franţa scrie că Dacia se pregăteşte să lanseze prima maşină electrică a brandului. Dacia electrică ar urma să aibă o autonomie de 200 de kilometri, iar timpul de încărcare la priza de acasă de aproape 4 ore.

Publicația Caradisiac spune că ar putea fi vorba de un mini-SUV nu mai mare decât Twingo care va avea un preț de pornire de aproximativ 20.000 de euro, dar va beneficia și de o subvenția de 6.000 de euro în Franța.

În materie de dotări, maşina electrică va avea un ecran multimedia tactic cu sistem de navigare, cameră de marşarier şi aer condiţionat automat. Va avea cinci uși și spațiu pentru patru persoane și se va încărca în patru ore.

Francezii spun că o Dacia electrică ar putea fi lansată spre final de 2021 și ar putea fi vorba de un fel de mini-SUV care va avea la bază elemente din cel mai mic SUV electric Renault, City K-ZE conceput mai ales pentru piața chineză. În plus, Dacia electrică ar putea avea elemente și de la micul SUV Kwid lansat acum câțiva ani în India.

sursa: digi24.ro, hotnews.ro, caradisiac.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax