Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dacia prezintă primul motor hibrid din gamă, la Salonul Auto de la Paris. Când vor fi primele livrări

Publicat

Compania Dacia prezintă la Salonul Auto de la Paris noua identitate vizuală și primul motor hibrid. De asemenea, este prezentat conceptul Manifesto și seria limitată Duster ”Mat Edition”.

Dacia va avea stand propriu la Salonul Auto de la Paris, în perioada 17-23 octombrie (hala 6 a complexului Paris Expo Porte de Versailles).

Citește și Dacia a anunțat prețul din România pentru modelul JOGGER HYBRID. Când primesc mașina cei care o comandă în ianuarie 2023

”Dacia a deschis un nou capitol în istoria sa odată cu adoptarea unei noi identități de marcă. Astfel, un nou logo și-a făcut apariția simultan pe toată gama de modele (Spring, Sandero, Logan, Duster & Jogger), iar noile elemente vizuale și noile culori au devenit o parte integrantă a imaginii showroom-urilor mărcii.

La Salonul auto de la Paris publicul larg va avea pentru prima oară ocazia de a descoperi aceste schimbări pe modelele Dacia, ilustrate în special de noua emblemă, Dacia Link, alcătuită din literele D și C unite asemenea zalelor unui lanț, ca simbol de robustețe și simplitate”, a anunțat compania, într-un comunicat.

Motorizarea Hybrid 140, în curând pe modelul Jogger

Standul Dacia va găzdui un demonstrator al motorului HYBRID 140. Această motorizare își va face apariția în premieră în gama Dacia pe modelul Jogger, potrivi companiei.

Deschiderea comenzilor va avea loc la începutul anului 2023, primele livrări urmând să aibă loc în primăvara anului viitor.

Conceptul Manifesto

În premieră mondială, standul Dacia va găzdui conceptul Manifesto.

Potrivit companiei, Manifesto este ”un vehicul compact, ușor, mai curând agil decât rapid, destinat incursiunilor în aer liber”.

Are un singur proiector detașabil, un sistem Media Control și un sistem de atașare a diverselor accesorii, intitulat YouClip, care își va face apariția pe viitoarea generație Duster.

Are interior impermeabil și lavabil, iar roțile sunt de mari dimensiuni. Materialul exterior conține 20% plastic reciclat, ce va fi de asemenea inaugurat de viitoarea generație Duster.

Seria limitată Duster ”Mat Edition”

Duster va fi prezent la standul Dacia într-o serie limitată, intitulată ”Mat Edition”.

”Aceasta va fi disponibilă într-o singură configurație, cu o nuanță de caroserie exclusivă și beneficiind de echiparea de vârf din punct de vedere mecanic a mărcii Dacia : motorul TCe 150 cuplat cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC”, a anunțat compania.

Comenzile pentru noua serie limitată vor fi deschise înainte de sfârșitul acestui an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax