Connect with us
Publicitate

SPORT

Dâlbea și Poverlovici, curtaţi de Săgeata Năvodari

Publicat

Aflați în litigiu cu Unirea Alba Iulia, fostul căpitan Răzvan Dâlbea și apărătorul Andrei Poverlovici nu duc lipsă de oferte. Primul jucător este dorit atât de Adrian Falub, la Politehnica Iași, cât și de fostul antrenor al Unirii Alba Iulia, Aurel Șunda, în prezent la Săgeata Năvodari. De partea cealaltă, Poverlovici, adus la Alba Iulia la insistențele lui Șunda ar putea reveni din nou sub comanda acestuia, la Năvodari. Cei doi jucători așteaptă să devină liberi de contract și să poată pleca de la Alba Iulia. Contactat telefonic, Răzvan Dâlbea a negat orice fel de tratative cu echipa pregătită de Șunda, însă surse apropiate celor doi susțin faptul că aceştia sunt curtați de gruparea din Năvodari. ”Deocamdată, nu am nici o ofertă și nici nu pot să spun prea multe până nu se clarifică situația cu Unirea Alba Iulia. Nu pot să spun nimic despre o altă echipă, atât timp cât eu sunt la Alba Iulia”, a declarat Răzvan Dâlbea.

Dâlbea și Poverlovici au fost excluși din lot de către conducerea „alb-negrilor”, la aflarea veștii că aceştia și-au depus memoriu pentru a deveni liberi de contract.

Săgeata Năvodari e pe doi și are șanse foarte mari să revină în primul eșalon fotbalistic, deoarece principala contracandidată la promovare, Concordia Chiajna, pare pregătită să depună armele după mutarea Unirii Urziceni la Chiajna.  Astfel că fotbaliștii au din nou ocazia să-și treacă în palmares o promovare în Liga I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. jiji

    miercuri, 29.12.2010 at 08:34

    bravos domnule,bravos..!! acolo le este locul că altcineva nu dă bani pe ei ! Falub,această nulitate în fotbal,care ne-a adus unde suntem să-i ia şi să nu mai aud de ei. punct ! vă doresc călătorie sprîncenată ! Hai Unirea Alba ! ! !

    • jiji's friend

      joi, 06.01.2011 at 09:27

      jiji, cred ca n-ai inteles. ei au fost si vor fi BINE.. in timp ce tu-ti faci — pe net.. oricum cei 2 au fost jucatori seriosi la alba.. le doresc mult succes in continuare!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax