Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dan Barna a anunțat că are Covid-19. Mesajul transmis de liderul USR

Publicat

Dan Barna a anunțat prin intermediul unei rețele sociale că s-a infectat cu coronavirus. Acesta susține că se simte bine și că își va continua activitățile profesionale în mediul online. 

Într-o postare pe Facebook, Barna a spus că s-a testat de Covid înainte de a lua parte la un eveniment și rezultatul a fost pozitiv.

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”, a scris acesta.

Dan Barna a precizat că nu are simptome, că starea sa generală este una bună și că se află deja în autoizolare.

„Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a scris Barna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax