Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dan Barna, candidatul USR pentru alegerile prezidențiale

Publicat

Președintele USR, Dan Barna, a fost desemnat sâmbătă candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale, el fiind votat de peste 300 dintre cei aproximativ 500 de delegați prezenți la congres.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru încredere, pentru acest moment care este un nou pas. chiar cred că România are nevoie de ADN-ul USR la Cotroceni. Chiar cred că vom termina acolo acest drum”, a declarat Dan Barna, după aflarea rezultatelor.

Urmează ca și PLUS să își desemneze propriul candidat, iar apoi cele două partide să aleagă candidatul comun.

Aproximativ 500 de delegaţi din Bucureşti şi din ţară s-au reunit sâmbătă, în cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvaţi România, la Teatrul Naţional Bucureşti. Evenimentul a început pe soundtrack-ul din serialul Game of Thrones (Urzeala tronurilor), iar în sală este prezent inclusiv fostul președinte al USR, Nicușor Dan.

În cursa internă pentru a fi desemnat candidat la prezidenţiale s-au înscris Dan Barna, Mihai Goţiu, Dragoş Dinulescu şi Dumitru Stanca.

Filiala Județeană USR Alba l-a susținut pe Dan Barna

„USR a ajuns la maturitate în 3 ani de la înființare. În mare parte i se datorează lui Dan Barna, iar membrii USR din județul Alba ne-a dat un mandat ca sa-l susținem. Acum mai avem nevoie de susținerea tuturor românilor ca să ajungă președintele României”, a declarat Beniamin Todosiu președintele USR Alba.

sursa: g4media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax