Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Barna își depune candidatura în aceeași zi cu Klaus Iohannis. Prima măsură dacă va fi ales: ”Voi dizolva Parlamentul”

Publicat

dan barna

Dan Barna își va depune vineri candidatura la președinția României, în aceeași zi în care face acest lucru și Klaus Iohannis. Liderul USR este convins că va fi în competiție cu actualul președinte nu doar la Biroul Electoral Central, ci și în turul al doilea al alegerilor din luna noiembrie.

”Voi fi în turul 2 şi e un mesaj foarte bun pentru România ca în turul 2 să avem o competiţie între actualul preşedinte, candidatul PNL, şi Dan Barna, candidatul USR – PLUS, pentru că e un mesaj de însănătoşire pentru România faptul că PSD va rămâne în afara turului 2.

Mi-aş dori ca primul meu act ca președinte al României să fie dizolvarea Parlamentului, astfel încât în februarie, la trei luni după decembrie când următorul preşedinte va fi validat, în februarie sau martie, am putea avea alegeri anticipate, ieşim din criză, intrăm într-o guvernare susţinută de cetăţeni, într-o guvernare legitimă” a declarat Barna

Vineri, 20 septembrie, şi Klaus Iohannis este așteptat să-și depună candidatura pentru un nou mandat de președinte al României la Biroul Electoral Central, unde va fi însoțit de mai mulți lideri și susținători din PNL.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax