Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Barna la Alba Iulia, alături de principalii candidați ai Alianței USR-PLUS la alegerile locale: ”Gabriel Pleșa va fi primar”

Publicat

Copreședintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna, s-a aflat joi la Alba Iulia, pentru a susține candidații formațiunii la alegerile locale din județul Alba. 

Acesta a spus că convins că Gabriel Pleșa va fi viitorul primar al municipiului Alba Iulia. ”Nominalizarea lui Gabriel Pleșa vine ca urmare a consultării cu cetățenii”.

”În 27 septembrie, USR-PLUS va aduce în consiliile locale și județene oameni onești, respectând promisiunea că nu vom fi o apariție meteorică în politica din România, pentru că USR-PLUS a apărut ca această nevoie a societății de a fi reprezentată și de altă forță politică decât actuala clasă politică pe care o cunoaștem atât de bine și care efectiv și-a terminat benzina și resursele” a spus Dan Barna.

În legătură cu eventualele negocieri post-alegeri, Barna a mai spus că obiectivul USR-PLUS este de a constitui majorități în fiecare UAT, ”inclusiv aici în Alba”.

La întâlnire au participat și cei doi copreședinți ai USR-PLUS Alba, Beniamin Todosiu și Mihail David, dar și principalii candidați ai formațiunii la alegerile locale din județ.

Candidatul la funcția de primar al municpiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a susținut un scurt discurs în care s-a prezentat pe el, dar și programul său administrativ, insistând asupra experienței sale atât în mediul de afaceri cât și în administrație.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax