Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Barna la Alba Iulia: Îi invit pe Iohannis și Dăncilă la dezbatere electorală. Să nu se mai ascundă după strategii electorale

Publicat

Candidatul USR-PLUS la președinție, Dan Barna, a fost prezent joi în județul Alba și a susținut o conferință de presă. Acesta a anunțat că și-a invitat contracandidații principali la o dezbatere față în față, însă atât Klaus Iohannis cât și Viorica Dăncilă refuză. 

”În fiecare zi din ultimele trei săptămâni, cred că am făcut acest apel (n.r. invitație la dezbatere) îl fac și din Alba Iulia îl invit și pe președintele Iohannis și pe fostul premier Dăncilă să discutăm deschis, tranșant în fața românilor într-o dezbatere despre ce fel de Românie urmează să avem peste cinci ani, peste zece ani, deoarece în acest moment este nevoie de o dezbatere pe care oamenii din stradă o așteaptă și vor să ne vadă discutând, vor să vadă candidații cu șanse discutând despre cum arată România.

Îi invit din nou, le cer din nou, haideți să nu ne mai ascundem după diverse strategii politice și să stăm frumos la o masă, eu voi participa la orice dezbatere la care participă președintele Iohannis sau fostul premier Dăncilă”, a spus Dan Barna.

”Am transmis și mesaje personale, însă nu am primit un răspuns, iar la misiunile la care existau astfel de dezbateri programate s-a transmis că nu vor participa. Eu continui cu această invitație și cu această solicitare la dezbatere (…)” a mai completat Barna.

Principalele declarații ale lui Dan Barna, la Alba Iulia:

”România este într-o campanie electorală istorică pentru că va fi prima dată la 30 de ani de la revoluție, când vom avea un tur 2 fără PSD. (…) un tur doi fără PSD înseamnă un tur doi în care discutăm despre cum va arata România în cinci ani și despre cum va arata în 10 ani”, a declarat Barna.

  • Imaginați-vă un tur doi cu Dan Barna și Klaus Iohannis… Este garanția că începem să ne facem bine, că noile generații contează.
  • Trebuie să schimbăm statul și pentru asta trebuie să ne implicăm. Port un dialog constant cu premierul desemnat.
  • Decizia de susținere a miniștrilor aparține prim-ministrului desemnat.
  • Sunt de două luni în stradă și sunt foarte încrezător în rezultat

De la Alba Iulia, Dan Barna s-a deplasat la Aiud, unde a făcut o plimbare prin piață și s-a pozat cu o pisică. Imaginea a devenit virală pe internet și a stârnit multe comentarii și ironi. Foto facebook/ Shere Marinescu

barna barna pisica

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax