Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dan Barna, primul candidat pentru alegerile prezidențiale din 2024. ”Dacă acest guvern va performa, voi fi într-o poziție bună”

Publicat

Dan Barna, președintele USR-PLUS este primul politician care și-a anunțat intenția de a candida la președinția României. Barna devine astfel primul candidat pe listele alegerilor prezidențiale din anul 2024.

Alegeri prezidențiale 2024: Dan Barna, primul candidat pentru alegerile prezidențiale

Au fost anunțați deja primii candidați din cadrul alegerilor prezidențiale din 2024! Dan Barna fură startul și se pregătește intens pentru cursa acerbă care va urma peste trei ani.

Vicepremierul a declarat că primul pas este acela de a candida la președinția partidului rezultat din fuziunea USR-PLUS. Întrebat despre candidatura sa, oficialul a spus că va face asta „cum este și firesc”, într-un interviu pentru g4media.ro.

„USR-ul a ajuns la guvernare și sunt cel care a tras pentru asta, am reușit să facem acea alianță împreună cu colegii de la Plus și apoi să facem și fuziunea astfel încât să fim o forță relevantă în politica actuală.

Asta ne-a adus la guvernare și este un proiect în care cred, este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect”, a mai susținut acesta.

De asemenea, a declarat și că aceasta este o decizie pe care o să o ia cu colegii săi de partid la momentul apropiat evenimentului, iar dacă Guvernul în cauză va performa și va face acele reforme de care are nevoie și pe care le-a dorit este evident că va fi și acesta într-o poziție bună în ochii colegilor pentru candidatura la prezidențiale.

Barna: Dacă acest guvern va performa și eu voi fi într-o poziție bună pentru o candidatură la prezidențiale

Dan Barna, declarație despre canditatura la președinția USR PLUS: ”USR este un proiect pentru care am muncit foarte mult și este un proiect care consider că mai are perspectivă de creștere și dezvoltare și tocmai de aceea vreau să duc mai departe acest proiect. Deci da, voi candida la președinție cum e și firesc.”

Dan Barna, declarație despre candidatura la peședinția României: ”Dacă acest Guvern va performa și va face acele reforme de care avem nevoie și pe care le-am dorit, evident că și eu voi fi într-o poziție bună, în ochii colegilor, pentru o candidatură la prezidențiale.

Dacă acest guvern nu va performa și nu va obține rezultatele așteptate, evident că și șansele mele vor fi ceva mai reduse.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Geluvoievod

    luni, 08.03.2021 at 10:34

    Sa crezi tu ca te va vota majoritatea. Meritocratia trambitata a fost pusa la dos. In Alba USR numeste un subprefect fara studii universitare doar cu un curs de 1 an si nu master la UBB ca diploma de licenta e un fals si apare Teodosiu la radio si spune ca este cel mai bun acolo. Huuuuuuuu ca v-am votat si acum mi-e rusine cu voi

  2. pilu

    luni, 08.03.2021 at 12:18

    Ma, da sa sti ca ai tupeu. Cat a luat partidul, atat vei lua si tu. Rusinos sa avem un astfel de presedinte. Esti sigur ca nu ai la doseni vreun dosar care la timpul ala sa te scoata de pe liste ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax