Connect with us
Publicitate

POLITICA

Dan Simedru: Parlamentarii ACL au convocat Parlamentul pentru respingerea Legii amnistiei şi graţierii

Publicat

dan simedru Joi, parlamentarii Alianţei Creştin – Liberale au solicitat prin reprezentanţii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, convocarea de urgenţă, pentru vineri, ora 12.00 a plenului forului legislativ în vederea respingerii definitive a Legii amnistiei şi graţierii.

„Ne aflăm la al cincilea demers în cadrul Biroului Permanent, de fiecare dată, însă majoritatea parlamentară PSD-UNPR-PC şi acoliţii săi au blocat solicitările noastre. Îi reamintesc domnului Victor Ponta şi celor din PSD că la ultimul plen al Camerei Deputaţilor din data de 27 octombrie, când de la tribună liderii ACL au solicitat suplimentarea ordnii de zi cu legea amnistiei şi graţerii, PSD –ul în frunte cu acelaşi Victor Ponta, în calitatea sa de deputat, au părăsit sala de plen în mod mişelesc”, a declarat deputatul PNL Alba, Dan Simedru.

Simedru a precizat că această lege nu este „susţinută direct de PSD, dar a fost introdusă de parlamentrii PSD. În acea vreme Crin Antonescu a spus că este motiv de desfacere al alianţei USL. PSD ţine pitit în birou acest proiect de lege, iar după alegeri scot legea şi o adoptă”.

Aşa cum Victor Ponta a solicitat Parlamentului să se întrunească de urgenţă pentru proiectul legii de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale la angajator, deputatul PNL Alba spune că „cerem PSD-ului să nu se mai codească şi să demonstreze că nu foloseşte această lege pentru a-şi scăpa la un monent dat corupţii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax