Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Dana Nălbaru s-a întors la HI-Q

Publicat

La începutul acestei săptămâni, membrii trupei HI-Q au anunţat că Dana Nălbaru va reveni alături de Mihai şi Florin. Artiştii au recunoscut că plănuiau de un an şi jumătate refacerea trupei în formula originală. « Peste tot pe unde mergeam, la bancã, în taxi, lumea ne întreba de ce nu refacem formula iniţialã. Toatã lumea ne întreba de Dana şi, acum, Hi-Q se reinventeazã, tot prin Hi-Q”, a declarat Mihai. Dana Nălbaru a recunoscut că şi ea este foarte fericită că revine în band-ul care a consacrat-o, explicând motivele: « În 2003, Hi-Q era familia noastrã, de atunci vieţile noastre s-au mai schimbat, e adevãrat, dar noi considerãm cã aceastã perioadã a fost o vacanţã mai lungã. Mi-au lipsit bãieţii în toţi anii aştia, sunt parte din mine. Ne-am dat seama cã motivele de ceartã au ţinut doar de adolescenţã. Acum suntem maturi şi cred cã putem facem lucrurile sã meargã”. Ea a completat că are susţinere din partea familiei, mai ales că de acum va trebui să dedice mai mult timp carierei: “”Dragoş (n.r. – soţul Danei, actorul Dragoş Bucur) a fost mereu alãturi de mine. Legat de aceastã decizie, el a fost primul om cãruia i-am spus şi cu care m-am sfãtuit. Ne-am asumat amândoi faptul cã de acum voi avea mai multe concerte, voi fi plecatã mai mult de acasã. El mã susţine necondiţionat”.

Trupa HI-Q a fost fondată în 1996, la Braşov, de Mihai Sturzu şi Florin Grozea. Dana Nălbaru a rămas în formaţie până în 2003, când, după plecarea ei, băieţii au cântat cu Nicoleta Drăgan şi apoi cu Anya Buxai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax