Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dana Nanu, consilier local la Alba Iulia, exclusă din PSD Alba. Ce spune aceasta și ce îi reproșează foștii colegi

Publicat

Consilierul local al municipiului Alba Iulia, Dana Nanu, a fost exclusă joi din PSD în urma votului în Consiliul Politic Județean. Au fost înregistrate doar 4 voturi împotrivă. 

„Ne vedem în 2024! În urma unui vot azi în CPJ PSD Alba, am fost exclusă din PSD Alba Iulia, motivația principală fiind neparticiparea la ședințele biroului municipal Alba Iulia unde nici nu eram membru.

Voi continua să cred în valorile social democrate, nu îmi este rușine de nimic din ceea ce am făcut, toată munca mea a fost în interesul cetățenilor care m-au votat. Timpul va dovedi că PSD Alba Iulia nu înseamnă Călin Matieș și aștept ziua când PSD Alba Iulia și Alba vor avea lideri adevărați, care să strângă în jurul lor, nu să dezbine, care să se poată ridica cu demnitate la nivelul funcțiilor pe care le vor deține.

Vremea circului a trecut, mai devreme sau mai tarziu își vor da seama toți albaiulienii de asta.

Mulțumesc foștilor mei colegi consilieri locali Stanciu Alin și Narcisa Ioana Bucureștean pentru votul lor și le promit că vom face împreună în continuare, multe lucruri bune pentru Alba Iulia”, a scris Dana Nanu, pe pagina de Facebook.

Reamintim faptul că Biroul Politic Municipal al PSD Alba Iulia a votat, la ședința de miercuri, excluderea din organizație a consilierului local al municipiului Alba Iulia, Dana Nanu.

Propunerea de excludere a fost justificată astfel:

„Doamna Dana Nanu nu a participat la nici o ședință a PSD Alba Iulia în ultimele 6 luni (perioada iulie – decembrie), deși în acest timp a primit mai multe invitații consecutive (în total 11 invitații) pe care le-a refuzat fără a prezenta motive obiective și fără a-și manifesta intenția de a participa la viitoarele întâlniri.

În ultimele 6 luni nu a participat la nici una dintre acțiunile organizate de către PSD Alba (între acestea amintim: Primul Ghiozdan, Festivalul Plăcintelor de la Micești, Toamna Socială sau acțiunea de strângere de semnături pentru redeschiderea școlii din Oarda de Jos).

În această perioadă nu a prezentat nici o informare despre activitatea desfășurată în consiliul local, nu a arătat nici un interes față de acțiunile, proiectele și inițiativele PSD Alba Iulia, ignorând organizația municipală, activitățile derulate și manifestând uneori o atitudine potrivnică față de acțiuni și organizație.

Este, astfel, evident faptul că nu își mai dorește să facă parte din echipa social-democrată. Nu mai dorește să facă echipă cu echipa PSD Alba Iulia și are alte obiective decât cele ale organizației municipale.

Din atitudinea sa rezultă faptul că nu mai vrea să colaboreze cu echipa PSD Alba Iulia”, se precizează într-un comunicat al PSD Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 05.01.2023 at 19:56

    O ipoteză. Să fi cerut ceva la care PSD-ul s-a făcut că uită ? Că în ziua de azi voturile se cam remunerează. Mulţi ştiu, dar tac mâlc, c-aşa-i la partid,nu trebuie dat totul pe goarnă.

  2. Pripon Marius

    vineri, 06.01.2023 at 10:39

    Bravo si felicitării doamna Nanu! Oamenii valorosi sunt indepărtati din psd pentru că lor le place pupincurismul!Ei sunt acolo o gască in care isi impart ciolanul! Iar acel pită de sântimbru care doreste functia de primar la Alba Iulia nu a castigat in Sântimbru,asa că psd Alba Iulia merge din nou pe o carte necâstigătoare…isi merită soarta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax