Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dana Nanu, consilierul local dat afară din PSD, este candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia

Publicat

Dana Nanu este candidatul USR Alba Iulia la Primăria Alba Iulia. Dana Nanu a fost aleasă consilier local din partea PSD, iar apoi a fost dată afară din partid. 

Între timp aceasta a devenit consilier independent. 

Alegerea Danei Nanu pentru a candida a fost vehiculată de o bună perioadă de timp, în condițiile în care USR Alba și filiala locală au fost afectate de o serie de plecări.

Primul care a plecat, înapoi la PNL, a fost actualul primar Gabriel Pleșa, alături de o serie de membri.

Apoi, la nivel județean, din USR a plecat către PSD președintele partidului, deputatul Beniamin Todosiu.

Marți, 19 martie 2024, reprezentații USR Alba Iulia au comunicat oficial că Dana Nanu a fost aleasă pentru a fi candiatul formațiunii, la Primăria Alba Iulia.

Dana Nanu este o voce autentică și puternică a cetățenilor în Consiliul Local, recunoscută pentru abilitatea sa de a semnala derapajele actualei administrații și de a lucra împreună cu colegii consilieri USR pentru găsirea unor soluții concrete în beneficiul orașului nostru. A demonstrat un angajament deplin față de valorile noastre democratice și față de principiile sănătoase pe care USR Alba le are, au spus cei din USR Alba Iulia.

După excluderea din PSD, Dana Nanu, a dat în judecată partidul, iar un proces care încă nu s-a terminat are loc pe rolul Tribunalului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    marți, 19.03.2024 at 11:47

    Stimată doamnă,în ziua de azi este o onoare să nu faci parte din PSD. Acolo s-au aciuiat toţi necalificaţii şi prăduitorii ţării. Când vezi cine este number one,altceva nu-ţi mai trebuie. Toată stima, pentru d-voastră. Succes !

  2. Cornelia

    marți, 19.03.2024 at 15:40

    in poza poti sa ti degetele in jos, arata orasul praf, in sedintele de consiliu local, v-am urmarit, sunteti ca si la birt, consilierii locali, este unul dr stomatolog, ce aport aduce cetatenilor?
    Voi iesiti in oras, va place???
    Va repet, mergeti intre blocuri!Haos, tomberoanele smart acum sunt la pedala, ce cartela, nu exista, trotuarele, nu exista, gropi, vegetatie distrusa, noroaie, caraghioasa politica asta !

  3. Abureală

    miercuri, 20.03.2024 at 07:24

    Pierdere de vreme !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax