Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Daniel Breaz, mesaj pe Facebook în favoarea ”continuității” la Alba Iulia. Senatorul demisionar din PSD își devoalează opțiunile

Publicat

breaz

Senatorul Daniel Breaz, demisionat din PSD, a postat un mesaj pe Facebook în favoarea ”continuității la Alba Iulia”. Daniel Breaz se poziționează astfel indirect în favoarea candidatului PNL, Voicu Paul, cel care în prezent îndeplinește atribuțiile de primar în municipiul Alba Iulia. 

Odată cu demisia acestuia din PSD, au apărut și speculațiile legate de colaborarea acestuia cu liberalii. Mai mult, s-a speculat chiar că acesta va obține un loc pe listele PNL, la viitoarele alegeri.

Senatorul a negat însă aceast variantă și a declarat la momentul respectiv că își va continua activitatea ca independent. Noile declarații ale acestuia, arată însă o apropiere de liberali prin mesajul de susținere postat pe Facebook.

Postarea lui Daniel Breaz: 

”Duminică vom merge la vot într-o perioadă atipică, pe care nu am mai trăit-o și peste care sper să trecem, cu bine, cât de curând.

Un lucru este însă cert: votul reprezintă un drept pe care nimeni și nimic nu ni-l poate lua. Votul este o acțiune a prezentului pentru un viitor pe care fiecare dintre noi îl creionăm în minte.

De aceea nu trebuie irosit. Astfel, voi susține continuitatea pentru Alba Iulia. Un gest natural si logic datorită rezultatelor pozitive care au transformat orasul într-unul dintre cele mai performante.

Dragostea pentru Alba Iulia a fost tradusă în rezultate, în construcții sănătoase realizate de lideri care au avut aplecare și deschidere către oameni, nu în sloganuri electorale pline de disonanțe.

Nu poți să avansezi proiecte fără a avea pilonul esențial și anume contactul direct cu oamenii din care să rezulte politici publice adaptate nevoilor orașului și ale cetățenilor.

Din păcate, demagogia este atât de impregnată în fibra anumitor politicieni încât ea devine singurul lor “proiect” care, culmea, tinde spre perfecțiune. Sunt însă și oameni politici pentru care conceptul de comunitate primează.

Mizez pe experiența echipei care a dovedit că este capabilă să mențină și să accelereze ritmul de dezvoltare al Albei Iulia în direcția potrivită.

Soluția continuității este cea mai potrivită pentru Alba Iulia, este garanția pentru viitorul comunității, pentru dezvoltare” a postat Breaz pe contul său de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 23.09.2020 at 13:42

    Pai ma profesore, cum sustii continuitatea, cand se stie si se vede in ce dolce farniente traiesc aia de la Primarie. Ai prins si tu gust de trandaveala prin Parlament, ca d’aia sustii continuitatea. Esti de-ai lor, cum s-ar zice.

  2. Bibicul

    miercuri, 23.09.2020 at 18:58

    Șezutul de mare rector pe scaun de partid se ține cu greu și din foarte multe panglici scoase pe nas. La așa spectacol de circ trebuie să caște gura electoratul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax