Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Daniel Breaz, schimbat de la Ministerul Educației. Ce alte schimbări au fost decise în CEX-ul PSD

Publicat

Daniel Breaz

Răsturnare de situație în ședința Comitetului Executiv Național al PSD, unde s-au decis numele viitorilor miniștri pe portofoliile cu interimari. La Educație, în locul lui Daniel Breaz, propunerea pentru ocuparea funcției de ministru a venit în persoana președintelui PSD Argeș, Șerban Valeca, transmite edupedu.ro. 

Șerban Valeca (63 de ani) este președintele PSD Argeș, este vicepreşedintele Senatului și a fost de două ori ministru al cercetării: o dată în guvernul Grindeanu și în guvernul Adrian Năstase. Amintim că numele lui Șerban Valeca a fost vehiculat la cercetare și la finalul anului trecut, funcție preluată până la urmă de Daniel Breaz.

De asemenea, s-a decis remanierea Anei Birchall din funcția de ministru al Justiției. În locul ei va fi propusă Dana Gârbovan, președintele UNJR, susținător al modificărilor aduse de PSD la legile justiției, trasmite digi24.ro.

 Ana Birchall va fi propusă pentru postul de vicepremier pe parteneriatul strategic. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax