Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Daniel Chițoiu pregătește restructurarea din temelii a structurilor de control a fraudei și evaziunii fiscale

Publicat

Agenția Națională de Administrare fiscală va fi reorganizată din temelii, imediat după finalizarea bugetului. anunțul aparține ministrului Daniel Chițoiu care a precizat că autoritățile vor restructura structurile de control, Garda Finan ciară, Comisia de Supraveghere și Control Vamal precum și Unitatea de Investigații.

Declarațiile ministrului Finanțelor Publice au fost făcute miercuri, imediat după dezbaterile generale asupra bugetului pe 2013.

„Vom restructura din temelii structurile de control, Garda Financiară, Comisia de Supraveghere și Control Vamal, Unitatea de Investigații. Le-am cerut un raport acum 3-4 zile să îmi spună ce au confiscat, ce au făcut în luna ianuarie, toată Garda Financiară din România, toată structura de Control Vamal din România, toată Anti-frauda. Care credeti că sunt rezultatele? Au confiscat cantitatea ‘enorma’ de 978 de litri de alcool si 1,3 milioane de bucăți de tigarete. Astea sunt rezultatele, ca să vedeți eficiența structurilor de control anti-evaziune. Vom înființa o structură nouă cu oameni competenți și integri. Nu putem să reducem evaziunea fiscala și nu putem să avem un nivel de colectare a veniturilor cu asemenea oameni”, a declarat Chițoiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. geo

    joi, 31.01.2013 at 11:52

    la ce te poti astepta daca garda e blocata pe frontiera ,vama verifica registru de casa si restul plimba hartiile !!!

  2. cetatean

    joi, 31.01.2013 at 19:22

    Sa fie restructurate si sa vedem rezultatele in lunile care urmeaza. Daca nu vor fi numai vorbe, se poate de la initiativa si curajul ministrului sa vedem rezultate desosebite si neasteptate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax