Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dansatorii ansamblului „Calliope”, pe podiumul „Festivalului Naţional Studenţesc” de la Ploieşti

Publicat

Ansamblul coregrafic „Calliope”, condus de de instructorul coregraf Gabriel Popovici alias Mc Kotto a obținut premiul al III-lea la secțiunea grup, genul contemporan, la Festivalul Naţional Studenţesc „Everybody Dance with Us” de la Ploiești.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 25-27 mai 2011, iar concurența a fost pe măsură, având în vedere participarea unor trupe de dans cu tradiție din Ploiești, București, Cluj, Sibiu, Petroșani, Brașov și Pitești.

„Ansamblul coregrafic studenţesc Calliope s-a născut în luna februarie 2010, la iniţiativa domnului director al Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Gheorghe Berghian şi din pasiunea pentru dans a coregrafului Gabriel Popovici alias Mc Kotto, ansamblu ce şi-a propus încă de la prima repetiţie să surprindă prin complexitatea coregrafiilor şi varietatea genurilor de dans abordate”, se arată în comunicatul trimis de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax