Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Dănuţ Hălălai este comisarul şef al Gărzii de Mediu Alba. A câştigat concursul din martie pentru funcţia de conducere

Publicat

Șeful Gărzii de Mediu Alba, Dănuț Emil Hălălai, a câştigat concursul organizat în a doua etapă, în perioada 26-27 martie, pentru funcţia de conducere a instituţiei.

Dănuț Hălălai a fost detaşat pe funcţia de șef al Gărzii de Mediu Alba în urmă cu o lună jumătate, din postul de consilier la Agenţia pentru Protecţia Mediului Alba. Vicepreședinte al PSD Alba și frate al primarului din Teiuș, Hălălai este specialist în mediu. Este absolvent de masterat în Știința și Ingineria Mediului.

Printre condiţiile de înscriere la concurs era cea prin care candidații trebuiau să prezinte dovada că au absolvit studii de licență sau superioare de lungă durată  în domeniu, precum și că au o vechime în specialitatea studiilor de minim doi ani.

Potrivit declaraţiilor lui Dănuţ Hălălai, concursul pentru 14 funcţii de conducere la Gărzile de mediu din mai multe judeţe a fost reluat după ce, în urma rezultatelor de la primele testări din 4 martie, au fost unele inadvertenţe legate de punctajul stabilit de corectori. „Am obţinut punctajul maxim, o medie de 84 de puncte, în urma probei scrise şi a interviului. Următorul punctaj, în ordine descrescătoare a fost primit de colegul de la Bistriţa. Am fost singurul candidat pentru postul de comisar şef pentru Alba”, a declarat pentru Alba24.ro Dănuţ Hălălai.

Acesta a precizat că urmează să primească numirea oficială în funcţie în următoarele zile.

Subliniind că doreşte să promoveze o relaţie eficientă de colaborare cu presa, comisarul şef Dănuţ Hălălai a amintit şi priorităţile pe care le va urmări în activitatea sa, în perioada următoare. Este vorba despre demersuri comune cu celelalte autorităţi privind rezolvarea problemei legate de salubrizare, atât în municipiul Alba Iulia, cât şi în judeţ – încheierea unui contract cu o firmă de salubritate, pentru a nu mai exista deşeuri necolectate, asigurarea respectării legislaţiei de mediu de către firmele care taie şi prelucrează lemn, monitorizarea îndeaproape a respectării normelor privind poluarea la „Kronospan” Sebeş.

Dănuţ Hălălai preia conducerea Gărzii de Mediu Alba cu o echipă de 16 specialişti care activează la nivelul judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mirela

    joi, 28.03.2013 at 22:43

    Va asteptam la Sebes sa ne scapati de aerul infect.
    Examenul aicea vi-l dati. Daca ne scapati de poluare cu praf care ne imbolnaveste de cancere.

    • robert

      vineri, 29.03.2013 at 19:52

      nu are nici o legatura cu mediul, diploma si a cumparat o
      nu a fost la nici o scoala
      si este si in conflict de iterese , are o firma de vidanjare care o conduce finul lui
      si fratele lui ,primarul din teius

  2. popa

    joi, 04.04.2013 at 22:37

    TE ROADE INVIDIA ROBERT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate