Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Dark mode”, noua funcție testată de Facebook pentru Messenger, dedicată utilizatorilor nocturni

Publicat

facebook

Facebook testeaza o versiune a aplicatiei Messenger în culori închise, care să poată fi mai ușor de utilizat în condiții de luminozitate slabă. Tot mai multe site-uri și aplicații încep să introducă teme întunecate pentru interfețele lor, dupa ce utilizatorii s-au plans de-a lungul timpului de disconfortul pe care îl simt atunci când se uită la ecranul telefonului noaptea.

O versiune incompletă a așa-numitului „dark mode” pentru Android este în prezent testată în mai multe țări, pe un numar limitat de utilizatori, relatează Android Police. Informația a fost confirmată de reprezentanții Facebook, care au refuzat însă să ofere mai multe detalii.

Twitter și Gmail oferă deja astfel de funcții, în timp ce WhatsApp, aplicație deținută de Facebook, testează la rândul sau „dark mode”-ul.

Oamenii de știinta au aratat că, atunci când ne expunem la o sursa puternică de lumină, în special la cea albastră, seara și în timpul nopții, putem experimenta disconfort ocular și tulburari ale somnului.

Așadar, funcții ca cea pregatită de Facebook pot fi benefice pentru sănatatea noastră, deși ideal ar fi să lăsăm telefonul deoparte înainte de culcare.

sursă: ziare.com

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax