Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

”Dark mode”, noua funcție testată de Facebook pentru Messenger, dedicată utilizatorilor nocturni

avatar

Publicat

facebook

Facebook testeaza o versiune a aplicatiei Messenger în culori închise, care să poată fi mai ușor de utilizat în condiții de luminozitate slabă. Tot mai multe site-uri și aplicații încep să introducă teme întunecate pentru interfețele lor, dupa ce utilizatorii s-au plans de-a lungul timpului de disconfortul pe care îl simt atunci când se uită la ecranul telefonului noaptea.

O versiune incompletă a așa-numitului „dark mode” pentru Android este în prezent testată în mai multe țări, pe un numar limitat de utilizatori, relatează Android Police. Informația a fost confirmată de reprezentanții Facebook, care au refuzat însă să ofere mai multe detalii.

Twitter și Gmail oferă deja astfel de funcții, în timp ce WhatsApp, aplicație deținută de Facebook, testează la rândul sau „dark mode”-ul.

Oamenii de știinta au aratat că, atunci când ne expunem la o sursa puternică de lumină, în special la cea albastră, seara și în timpul nopții, putem experimenta disconfort ocular și tulburari ale somnului.

Așadar, funcții ca cea pregatită de Facebook pot fi benefice pentru sănatatea noastră, deși ideal ar fi să lăsăm telefonul deoparte înainte de culcare.

sursă: ziare.com

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Publicitate

ACTUALITATE

Gripa face în continuare victime. Ministrul Sănătăţii: Nu suntem foarte departe de declararea epidemiei

avatar

Publicat

sorina pintea

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, recomandă, în contextul creşterii numărului cazurilor de gripă, ca persoanele care prezintă simptome să se adreseze medicului de familie, să nu meargă în colectivitate sau în locuri aglomerate, iar în şcoli să se facă triaj epidemiologic. „Pentru cei care prezintă simptome, primul lucru să meargă la mediul de familie şi, dacă […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: Locul I pentru Alexandru Achim din Zlatna și cei patru husky, la un concurs de atelaje trase de câini

avatar

Publicat

atelaje caini

Alexandru Achim, un tânăr din Zlatna, a obținut locul I la un concurs de atelaje trase de câini V. Delhegy Cup – International Sleddog Sprint Race  care s-a desfășurat în perioada 19-20 ianuarie în localitatea Ciumani. Alexandru a ocupat prima poziție de pe podium la categoria C1, 4 câini husky Siberian. Daniel Tentiș a ocupat locul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în ALBA în săptămâna 21-27 ianuarie. Maxime de 6 grade Celsius și cer predominant noros

avatar

Publicat

cetate

Temperaturi puțin mai mari, nori și șanse de ninsoare ceva mai mici se anunță în perioada 21-27 ianuarie în județul Alba. Vom avea maxime de 6 grade Celsius. Sfârșitul de săptămână va fi mai friguros cu minime de -16 grade la Oașa. Luni, 21 ianuarie Alba Iulia: minime de -2 grade Celsius, maxime de 3 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Venit lunar de 780 de euro pentru românii din Italia. Subvenţia va fi acordată pe carduri speciale

avatar

Publicat

Guvernului italian oferă ajutor financiar cetățenilor străini din această ţară, deci şi pentru români. E vorba despre aşa-numitul venit de cetăţenie – o subvenţie pentru populaţia aflată sub pragul de sărăcie Pentru a beneficia de suma maximă de 780 de euro, persoanele trebuie să aibă cel puţin zece ani de reşedinţă în Italia, dintre care […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate