Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Dăruind vei dobândi”. Locuitorii din Aiud pot cumpăra vouchere-cadou pentru vârstnici

Publicat

pensionari

„Lăsatul secului pentru Postul Nașterii Domnului” este prilej pentru persoanele vârstnice din Aiud să participe la evenimentul „Dăruind vei dobândi”, care va avea loc în data de 13 noiembrie, începând cu ora 17.00, la Salon Georgia.

Începând de luni, 5 noiembrie, persoanele care doresc să participe la acest eveniment sunt așteptate la sediul Primăriei municipiului Aiud, Biroul Comunicare și Relații Publice, pentru a ridica voucherele gratuite, în baza cărora se va face accesul în sala de evenimente.

Elementul de noutate din acest an îl reprezintă introducerea unui număr de vouchere care pot fi achiziționate spre a fi dăruite în spiritul evenimentului de către mai tinerii aiudeni părinților, bunicilor sau altor persoane de vârsta a treia cărora vor să le prilejuiască o bucurie, precizează reprezentanţii Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax